IMG_20210402_105655423_HDR.jpg

Fællesskaber

Uanset om det gælder Gudstjenester, Gospel eller andre begivenheder, er det fællesskabet med hinanden og Gud, der er i fokus.

Herunder kan du se, hvilke fællesskaber, du i øjeblikket har mulighed for at blive en del af

Cross Yoga m. Johanne
    tor. 27. maj
    27. maj 19.00 – 20.15
    Købnerkirken, Shetlandsgade 6, 2300 København, Danmark
    Jeg, Johanne, er ved at uddanne mig som crossyoga instruktør, hvorfor dette er en “prøvetime” hvor jeg kan øve mig i at instruere. Tag egen måtte og andet udstyr med som du ønsker at have med. Håber vi ses! Du kan læse mere om crossyoga her: https://www.crossyoga.org/
    Brætspilshygge
    søn. 30. maj
    Købnerkirkens Cafe
    30. maj 12.00
    Købnerkirkens Cafe, Shetlandsgade 6, 2300 København, Danmark
    Der er dømt brætspilshygge i Købnerkirken og alle er velkomne. Så tag din ven/veninde/kæreste eller familie under armen sammen med nogle favoritbrætspil. Vi glæder os til at se jer, og det kan kun blive hyggeligt. Medbring selv mad, snacks og andet (der er kaffe på kanden) :)
    Fællesspisning for de unge
    tor. 03. jun.
    Købnerkirkens fællesrum
    03. jun. 18.00
    Købnerkirkens fællesrum, Shetlandsgade 6, 2300 København, Danmark
    Vi inviterer til fællesspisning for alle unge i Købnerkirken og Amagerbro Frikirke. Målgruppen er 18+, men der er plads til alle der har lyst til at have fællesskab med andre unge. Vi mødes i Købnerkirken, hvor der vil være mulighed for at spise aftensmad sammen og derefter er der hygge og brætspil.
    Spis, spil & syng
    søn. 13. jun.
    13. jun. 12.00 – 16.00
    Købnerkirken, Shetlandsgade 6, 2300 København, Danmark