Amager Gospelkor

Gospelkorets historie, målsætning, hvornår de øver og info om, hvordan du kan være med

Amager Gospelkor startede i Købnerkirken og er stadig en fast del af vores fællesskaber og aktiviteter i kirken.

Amager Gospelkor blev dannet i januar 2006 af Købnerkirken på Amager. Lige siden har Amager Gospelkor været en selvstændig del af Købnerkirken og en af vores faste aktiviteter i kirken. Koret begyndte med 30 sangere og voksede hurtigt.

Lige nu består gospelkoret af ca. 120 sangere inklusiv solister. Koret er kendt for stor energi, indlevelse, de medrivende solister og det gode fællesskab. Koret holder til i Købnerkirken, hvor der øves hver tirsdag 19.00 – 21.30.

Korets formål er gennem Gospel-musik og det kristne budskab i sangene at formidle livsglæde. Det sker ved øveaktiviteter, koncerter, gudstjenester og andre velgørende arrangementer.

Korets musikalske ledelse er to af Danmarks gospel-profiler:

Laura Kjærgaard - Korets dirigent er en fænomenal underviser og international kunstner.

Niels Engell– korets pianist har mange års erfaring og har samarbejdet med store navne.

Vil du være med?

Der er ingen optagelsesprøve for at synge med i koret, men det forventes, at du har en positiv indstilling til de tekster, vi synger, og respekterer sangenes budskab.

Samtidig er det vigtigt, at du som medlem af koret, så vidt møder til hver korøvelse og deltager i de fleste koncerter.

Pris er 800 kr. pr. ½ år.

Klik her for at komme til gospelkorets egen hjemmeside

Klik på nedenstående video for at høre Amager Gospelkor