top of page

Gudstjeneste

For dig som leder efter en relevant, uformel og nutidig gudstjeneste med mulighed for at opleve Guds nærvær i et omsorgsfuldt fællesskab

Vi ønsker, at Købnerkirken er en fri kirke for alle, hvilket betyder, at vi stræber efter, at vores gudstjenester er nutidige, relevante og aktuelle for alle, som kommer på besøg i kirken, uanset hvor langt man er i sin trosvandring. Derudover ønsker vi at skabe rum for, at alle føler sig inkluderet, velkommen og har mulighed for at opleve Guds nærvær. 

Derfor har vi valgt en uformel stil med en relevant og aktuel tale, rytmisk lovsang og et inkluderende fællesskab samt mulighed for at få en kop kaffe eller te og en bid kage i løbet af gudstjenesten. 

En typisk gudstjeneste varer ca. 60 min, og indeholder typisk velkomst, bøn, børnelovsang, lovsang, en tale/prædiken, nadver og en afsluttende velsignelse. Der er altid et tilbud til børnene under gudstjenesten, nogle gange som børnekirke og andre gange som en spændende aktivitet nede i cafeén. I løbet af året er der nogle gange anderledes gudstjenester som sætter fokus på eksempelvis børnefamilier og gospelfællesskabet, hvor programmet er en hel del anderledes. Uanset hvilken gudstjeneste det er, så er der altid mulighed for fællesskab og kaffe i caféen. 

                                                                            Vi glæder os til at møde dig!

Hvor?

kirkesalen

Hvornår?

Hver søndag fra kl. 11:00-12:00

Har du brug for at høre mere om vores gudstjenester?

Så er du velkommen til at kontakte Kristian Bonde Nielsen: kbn@koebnerkirken.dk

 

Købnerkirkens podcast er nu tilgængelig!

Har du lyst til at høre en af vores prædikener under eller missede du sidste søndags prædiken? 

bottom of page