J-JAM

Købnerkirkens tilbud til børn

J-JAM står for Jesus-JAM og er Købnerkirkens tilbud til børn om søndagen, det foregår samtidig med gudstjenesten og afholdes to gange om måneden (hver anden og fjerde søndag). De gange der ikke er et særskilt tilbud til børn deltager vi alle sammen til fælles gudstjeneste. Vi starter op sammen med de voksne i kirkesalen, og efter en kort fælles indledning går J-JAM med ledere og børn for sig selv – enten ude eller inde, programmet varer ca. 45 min. Til J-JAM er fællesskabet omkring Jesus i centrum. Vi har fokus på at lære børnene at vi alle hører til og er elsket – det gør vi gennem historier, leg, sang, dans, kreative aktiviteter, bøn og en masse fjol. Alle børn er velkomne til J-JAM. Vi har ikke en bestemt aldersgrænse, da vi ved at alle børn er forskellige, men tommelfingerreglen er at barnet skal være gammelt nok til at forstå en besked fra en af lederne, ellers kan de tage en forælder med i hånden. Hvis du er I tvivl, så kom og snak med os!

Udover J-JAM om søndagen, så arrangerer J-JAM teamet også udadrettede arrangementer for lokalområdets børn. Sidste år havde vi dragedag, hvor alle børn kunne komme forbi og bygge drager sammen med deres familier, du kan løbende holde dig opdateret om J-JAM og udadrettede arrangementer her på hjemmesiden og på facebook.

I J-JAM teamet glæder vi os rigtig meget til det kommende halvår, hvor vi skal være sammen med alle de skønne børn og allerede nu kan afsløre at der bliver også arrangeret kæmpe mørke gemmeleg d. 6 november.

Lederne i J-JAM er; Leonora Petersen, Gabriella Hansen, Mads & Mayken Rødvig.

Kontakt gerne Mayken på hendes mail (mayken_med_y@hotmail.com) for mere information.