J-JAM

Købnerkirkens tilbud til børn under gudstjenesten

J-JAM står for Jesus-JAM og er Købnerkirkens tilbud til børn om søndagen, det foregår samtidig med gudstjenesten og afholdes to gange om måneden (hver anden og fjerde søndag). De gange der ikke er J-Jam kommer der til at være en børnevenlig aktivitet i kirkesalen for børnene. Det kan f.eks. være lav din egen nøglering, male på krus og krea med pearl dough. Når der er J-JAM starter vi op sammen med de voksne i kirkesalen, og efter en kort fælles indledning og en børnelovsang går J-JAM med ledere og børn for sig selv – enten ude eller inde, programmet varer ca. 45 min. Til J-JAM er fællesskabet omkring Jesus i centrum. Vi har fokus på at lære børnene at vi alle hører til og er elsket – det gør vi gennem historier, leg, sang, dans, kreative aktiviteter, bøn og en masse fjol. Alle børn er velkomne til J-JAM. Vi har ikke en bestemt aldersgrænse, da vi ved at alle børn er forskellige, men tommelfingerreglen er at barnet skal være gammelt nok til at forstå en besked fra en af lederne, ellers kan de tage en forælder med i hånden. Hvis du er I tvivl, så kom og snak med os! Lederne i J-JAM er; Leonora Petersen, Gabriella Hansen, Mads & Mayken Rødvig. 

Udover J-JAM om søndagen, så arrangerer J-JAM teamet også udadrettede arrangementer for lokalområdets børn. Sidste år havde vi dragedag, hvor alle børn kunne komme forbi og bygge drager sammen med deres familier, du kan løbende holde dig opdateret om J-JAM og udadrettede arrangementer her på hjemmesiden og på facebook.

 

I J-JAM teamet glæder vi os rigtig meget til det kommende halvår, hvor vi skal være sammen med alle de skønne børn og allerede nu kan afsløre at der bliver også arrangeret Store Legedag d. 2 oktober og når vi nærmer os jul gentager vi det store julemysterie. 

Hvor?

Caféen (nogle gange i gården eller Skotlands Plads)

Hvornår?

J-JAM hver anden og fjerde søndag fra kl. 11:00-12:00

Børnevenlig aktivitet første og tredje søndag fra kl. 11:00-12:00

Hvis du har brug for at høre mere om vores gudstjenester?

Så er du velkommen til at kontakte Mayken Rødvig mayken_med_y@hotmail.com for mere information.

1/11