top of page

Købnerkidz

Købnerkirkens tilbud til børn og børnefamilier

K-Kidz er Købnerkirkens børnekirke for børn i alderen 3-12 år og finder sted under gudstjenesten om søndagen. K-Kidz ønsker at være et opbyggende fællesskab for alle børn, der har lyst til at være med, hvor vi er sammen om at lave sjove aktiviteter, tilbede og bede til Gud og lære Gud bedre at kende, bl.a. gennem historier fra Bibelen og snakke om vores daglige liv og hverdag. 

 

I et børnekirkeprogram, vil man altid møde:

  • Velkomst/introrunde 

  • Sjove aktiviteter, der styrker fællesskabet 

  • Dagens sandhed

  • En historie (fx fra Bibelen), der underbygger dagens sandhed 

  • Bøn/tilbedelse 

  • Lidt at spise og drikke 

  • Og vigtigst af alt - Børn, der får lov til at være børn!

K-Kidz er altså på en måde børnenes gudstjeneste, men det er mere end bare undervisning, og derfor ikke en skole! - Det er sjov, snak, leg, undersøgelse af tro og tvivl og alt imellem, relationer, fællesskab, krea og et fælles forsøg på at lære Gud bedre at kende på en måde, der i sin form og sit udtryk er vedkommende for børn i dag! 

 

K.Kidz lederne er passionerede, børne-elskende, uperfekte voksne, der brænder for at være sammen med børn på børn præmisser, som omfavner skøre ideer og som er til stede, midt i det smukke kaos, der indimellem kan opstå, når børns fantasi får lov til at sprudle frem. Det er voksne, der elsker børnene, præcis som de er, hver især helt unikke, fordi de tror på, at Gud gør det samme!

 

K-Kidz holder til i Købnerkirkens café i underetagen. Børnene starter dog altid med at mødes i kirkesalen kl. 11.00, er med til starten af gudstjenesten og går efter ca. 10 minutter nedenunder til deres eget program. 

 

Har du spørgsmål, eller har du lyst til at høre mere om K-Kidz er du velkommen til at kontakte kirkens børne- og familiemedarbejder Mayken Rødvig på 29 27 88 93 eller mayken@koebnerkirken.dk 

 

Udover børnekirke, vil der i løbet af året også være andre større begivenheder målrettet børn og børnefamilier, som fx Lucia familiegudstjeneste, Store Legedag, MGP aften m.m. Hold øje med dem her på vores hjemmeside eller på facebook.

bottom of page