top of page

J-JAM

Købnerkirkens tilbud til børn og børnefamilier

J-JAM står for Jesus-JAM og er Købnerkirkens tilbud til børn og børnefamilier. Under gudstjenesten arrangerer J-JAM børnekirke to gange om måneden (hver anden og fjerde søndag). De gange der ikke er børnekirke kommer der til at være en spændende aktivitet i kirkesalen for børnene. Det kan f.eks. være lav din egen nøglering, male på krus og krea med pearl dough. Når der er børnekirke starter vi op sammen med de voksne i kirkesalen, og efter en kort fælles indledning og en børnelovsang går J-JAM med ledere og børn for sig selv – enten udenfor eller nede i caféen, programmet varer ca. 45 min. Til J-JAM er fællesskabet omkring Jesus i centrum. Vi har fokus på at lære børnene at vi alle hører til og er elsket – det gør vi gennem historier, leg, sang, dans, kreative aktiviteter, bøn og en masse fjol. Alle børn er velkomne til børnekirke. Vi har ikke en bestemt aldersgrænse, da vi ved at alle børn er forskellige, men tommelfingerreglen er at barnet skal være gammelt nok til at forstå en besked fra en af lederne, ellers kan de tage en forælder med i hånden. Hvis du er I tvivl, så kom og snak med os! 

Lederne i J-JAM er; Leonora Petersen, Gabriella Hansen, Mads & Mayken Rødvig. 

Udover børnekirke om søndagen, så arrangerer J-JAM teamet også udadrettede arrangementer for menighedens og lokalområdets børn. Sidste år lavede vi store legedag sammen med Amagerbrospejderne, hvor alle børn og deres familier kunne komme forbi til en sjov dag med mange forskellige aktiviteter på Skotlands Plads. Udover dette har vi også lavet det store julemysterie, hvor børnene skulle rundt i kirkens kringelkroge og hemmelige gange for at løse det store julemysterie, så det kunne blive jul. 

 

I J-JAM teamet glæder vi os rigtig meget til det kommende halvår, hvor vi skal være sammen med alle de skønne børn og allerede nu kan afsløre at der bliver også arrangeret MGP FEST d. 18 februar og Fastelavn d. 19 Februar samt påskeæggejagt i starten af påskeferien.

Hvor?

Primært Caféen (nogle gange i gården eller på Skotlands Plads)

Hvornår?

Børnekirke hver anden og fjerde søndag i måneden fra kl. 11:00-12:00

OBS: i februar og marts måned den første og anden søndag i måneden fra kl. 11:00-12:00

Børnevenlig aktivitet under gudstjenesten den første og tredje søndag fra kl. 11:00-12:00

OBS: i februar og marts måned den tredje og fjerde søndag i måneden fra kl. 11:00-12:00

Udadrettede events, hold øje med "Det Sker" på hjemmesiden og Købnerkirkens Facebookside

Har du brug for at høre mere om vores tilbud til børn og børnefamilier?

Så er du velkommen til at kontakte Mayken Rødvig mayken_med_y@hotmail.com for mere information.

1/13
bottom of page