Det sker

Uanset om det gælder gudstjenester, gospel eller andre arrangementer, er det fællesskabet med hinanden og Gud, der er i fokus.

Herunder kan du se hvornår og hvor vores arrangementer finder sted.

Vi glæder os til at se dig, og der er altid plads til flere i vores fælleskab.

Kommende begivenheder

09. okt. 11.00 – 12.00
    Købnerkirken, Shetlandsgade 6, 2300 København, Danmark
    Velkommen til gudstjeneste, hvor vi fortsætter temaet, "En stor skør familie" Pia Nielsen er mødeleder og taler. Laura Kjærgaard står for lovsangen. Efter gudstjenesten er rugbrødstapas, kaffe og hygge for alle. Vi glæder os til at du kigger forbi 🙂 😃
  • J-JAM (kirke for børn)
    09. okt. 11.00 – 12.00
    Købnerkirkens Cafe, Shetlandsgade 6, 2300 København, Danmark
    SÅ ER DER J-JAM!! (Købnerkirkens tilbud til børn under gudstjenesten). Det er Leonora Petersen og Gabriella Hansen som står for børnekirken, hvor der vil være spændende aktiviteter, en bibelhistorie og en masse fjol samt lækre snacks :) Vi glæder os til at se jeres skønne børn :D
    11. okt. 19.00 – 21.30
    Købnerkirken, Shetlandsgade 6, 2300 København, Danmark
    SKAL VI SYNGE SAMMEN HVER TIRSDAG? Kom og oplev hvad gospel kan når stemmer og mennesker mødes i hjertevarm harmoni i et rummeligt og musikalsk fællesskab. Korets formål er gennem Gospel-musik og det kristne budskab i sangene at formidle livsglæde. Alle kan være med og vi glæder os til at se dig!
  • Natkirke
    12. okt. 20.00 – 21.30
    Købnerkirken, Shetlandsgade 6, 2300 København, Danmark
    Der vil til natkirken kl. 20:00 være levende lys, et musisk indslag, en andagt og tid til refleksion. Det er åbent for alle og helt gratis Efterfølgende er der åben cafe, hvor der er mulighed for at hænge ud, lære nye mennesker at kende og spille et godt brætspil. Vi glæder os til at se dig!
  • "Kaffebønner"
    13. okt. 13.30 – 15.00
    Købnerkirkens Cafe, Shetlandsgade 6, 2300 København, Danmark
    Kaffebønner er et fællesskab med kaffe og bøn. Her mødes vi uformelt over en kop kaffe (og måske lidt sødt, hvis nogen medbringer det). Vi bruger tid på at tale sammen, bede sammen og læse en bibeltekst sammen. Man kan komme hver gang eller når det kan lade sig gøre. Vi ses :)