Det sker

Uanset om det gælder gudstjenester, gospel eller andre arrangementer, er det fællesskabet med hinanden og Gud, der er i fokus.

Herunder kan du se hvornår og hvor vores arrangementer finder sted.

Vi glæder os til at se dig, og der er altid plads til flere i vores fælleskab.

Kommende begivenheder

29. maj 11.00 – 12.00
    Købnerkirken, Shetlandsgade 6, 2300 København, Danmark
    Velkommen til gudstjeneste, hvor vi fortsætter temaet, "Luk Bibelen op!" :) Kristian Bonde-Nielsen taler og Laura Kjærgaard står for musikken. Efter gudstjenesten er der kaffe og hygge for alle. Vi glæder os til at du kigger forbi :) :D
  • Sommerkoncert med Amager Gospelkor
    31. maj 19.00
    Købnerkirken, Shetlandsgade 6, 2300 København, Danmark
    Kom til en forrygende gospelkoncert med Amager Gospelkor. Der vil være 75-80 sangere på scenen når AGK afholder sin traditionsrige sommerkoncert, som indeholder både up tempo gospelsange og flotte ballader. Under koncerten vil der være mulighed for at synge med på flere af sangene. Vi ses :)
  • Natkirke
    01. jun. 20.00 – 22.30
    Købnerkirken, Shetlandsgade 6, 2300 København, Danmark
    Der vil til natkirken kl. 20:00 være levende lys, et musisk indslag, en andagt og tid til refleksion. Det er åbent for alle og helt gratis Efterfølgende er der åben cafe, hvor der er mulighed for at hænge ud, lære nye mennesker at kende og spille et godt brætspil. Vi glæder os til at se dig!
  • Gospel Generation
    02. jun. 16.00 – 18.15
    Købnerkirken, Shetlandsgade 6, 2300 København, Danmark
    Hvis du er mellem 5-9 år (Kids) eller 10-16 år (NEXT) og tænker måske at gospelkor er noget for dig? Så kig forbi, hvor Gospel Generation Kids øver kl. 16:00-17:00 og NEXT øver kl. 17:00-18:15. Brug for mere info, besøg: https://www.gospelgeneration.dk/afdelinger/amager/ Vi glæder os til at se dig