Det sker

Uanset om det gælder Gudstjenester, Gospel eller andre arrangementer, er det fællesskabet med hinanden og Gud, der er i fokus.

Herunder kan du se hvornår og hvor vores arrangementer finder sted.

Vi glæder os til at se dig, og der er altid plads til flere i vores fælleskab.

Kommende begivenheder

"Kaffebønner"
    02. dec. 13.30 – 15.00
    Købnerkirken, Shetlandsgade 6, 2300 København, Danmark
    Kaffebønner er et fællesskab med kaffe og bøn. Her mødes vi uformelt over en kop kaffe (og måske lidt sødt, hvis nogen medbringer det). Vi bruger tid på at tale sammen, bede sammen og læse en bibeltekst sammen. Man kan komme hver gang eller når det kan lade sig gøre. Vi ses d. 25.nov kl. 13:30 :)
    02. dec. 17.00 – 18.30
    Skotlands Plads, Skotlands Pl., 2300 København, Danmark
    AmagerbroSpejderne er en nyopstartet spejderkreds som er en del af Købnerkirken. Spejderkredsen mødes fast på Skotlands Plads hver torsdag kl. 17.00-18.30. Alle er velkomne til at være med, men aktiviteterne er målrettet børn i alderen ca. 7-10 år. Vi glæder os til at se dig :)
  • Julekoncert med Amager Gospelkor
    05. dec. 16.00 – 17.30
    Købnerkirken, Shetlandsgade 6, 2300 København, Danmark
    Hvad har man allermest brug for, forat komme i julestemning? Julefred, håbet, glæden, smil, fællesskab.. og noget lækkert og energisk julegospel musik med et skønt gospelkor 😉 Vi glæder os til at synge julen for og sammen med jer 🙂 Billetter købes på www.billetto.dk
    Natkirke
    08. dec. 20.00 – 09. dec. 22.30
    Købnerkirken, Shetlandsgade 6, 2300 København, Danmark
    Der vil til gudstjenesten kl. 20:00 være levende lys, et musisk indslag, en andagt og tid til refleksion. Det er åbent for alle og helt gratis Efterfølgende er der åben cafe, hvor der er mulighed for at hænge ud, lære nye mennesker at kende og spille et godt brætspil. Vi glæder os til at se dig!
    09. dec. 17.00 – 18.30
  •  Eat & Talk for unge omkring Købnerkirken
    09. dec. 18.30
    Købnerkirkens Cafe, Shetlandsgade 6, 2300 København, Danmark
    For tiden er der en del unge, der kigger forbi Købnerkirken i forskellige sammenhænge. Og måske går vi og drømmer om at lave noget sammen. Hvad som helst? Så lad os mødes, få noget at spise og snakke lidt om, hvad vi hver især længes efter i kirken. Det er totalt uforpligtende at være med. Vi ses:)
    Lucia gudstjeneste
    12. dec. 11.00 – 12.00
    Købnerkirken, Shetlandsgade 6, 2300 København, Danmark
    Købnerkirken inviterer til Lucia gudstjeneste kl. 11:00-12:00. Der vil være nogle indslag for børn og barnlige sjæle, børnelovsang og Lucia optog. Så grib chancen og kom forbi til en hyggelig formiddag sammen med os og Gud. Vi glæder os til at se dig :)
    12. dec. 11.00 – 12.00
    Købnerkirkens Cafe, Shetlandsgade 6, 2300 København, Danmark
    J-Jam er Købnerkirkens tilbud til børn under gudstjenesten. Til J-JAM er fællesskabet omkring Jesus i centrum. Vi har fokus på at lære børnene at vi alle hører til og er elsket – det gør vi gennem historier, leg, sang, dans, kreative aktiviteter, bøn og en masse fjol. Vi glæder os til at se dig
    16. dec. 17.00 – 18.30
    19. dec. 11.00 – 12.00
    Købnerkirken, Shetlandsgade 6, 2300 København, Danmark
    Jubii - det er tid til gudstjeneste i Købnerkirken fra kl. 11:00-12:00. Kristian Bonde-Nielsen taler og Louise Hjorth Hansen står for lovsang og tilbedelse. Så tag en ven under armen til en skøn formiddag i et dejligt fællesskab sammen med Gud 😃
    Natkirke
    22. dec. 20.00 – 23. dec. 22.30
    Julegudstjeneste
    24. dec. 14.00 – 15.00
    Købnerkirken, Shetlandsgade 6, 2300 København, Danmark
    Juleaften er lige rundt om hjørnet, og hvad kunne gøre den endnu bedre? Selvfølgelig en julegudstjeneste i Købnerkirken kl 14:00-15:00, hvor Kristian Bonde-Nielsen taler og Thomas Lundegaard sørger for musikken. Kom endelig forbi til en hyggelig eftermiddag med fællesskab og Gud i fokus. Vi ses
    09. jan. 2022 11.00 – 12.00
    23. jan. 2022 11.00 – 12.00
    Amager Gospelkor
    25. jan. 2022 19.00 – 21.30
    Købnerkirken, Shetlandsgade 6, 2300 København, Danmark
    SKAL VI SYNGE SAMMEN HVER TIRSDAG? Kom og oplev hvad gospel kan når stemmer og mennesker mødes i hjertevarm harmoni i et rummeligt og musikalsk fællesskab. Korets formål er gennem Gospel-musik og det kristne budskab i sangene at formidle livsglæde. Alle kan være med og vi glæder os til at se dig!
    27. jan. 2022 17.00 – 18.30
    Amager Gospelkor