Det sker

Uanset om det gælder Gudstjenester, Gospel eller andre arrangementer, er det fællesskabet med hinanden og Gud, der er i fokus.

Herunder kan du se hvornår og hvor vores arrangementer finder sted.

Vi glæder os til at se dig, og der er altid plads til flere i vores fælleskab.

Kommende begivenheder

25. jan. 19.00 – 21.30
    Købnerkirken, Shetlandsgade 6, 2300 København, Danmark
    SKAL VI SYNGE SAMMEN HVER TIRSDAG? Kom og oplev hvad gospel kan når stemmer og mennesker mødes i hjertevarm harmoni i et rummeligt og musikalsk fællesskab. Korets formål er gennem Gospel-musik og det kristne budskab i sangene at formidle livsglæde. Alle kan være med og vi glæder os til at se dig!
    Natkirke
    26. jan. 20.00 – 22.30
    Købnerkirken, Shetlandsgade 6, 2300 København, Danmark
    Der vil til natkirken kl. 20:00 være levende lys, et musisk indslag, en andagt og tid til refleksion. Det er åbent for alle og helt gratis Efterfølgende er der åben cafe, hvor der er mulighed for at hænge ud, lære nye mennesker at kende og spille et godt brætspil. Vi glæder os til at se dig!
    27. jan. 17.00 – 18.30
    Skotlands Plads, Skotlands Pl., 2300 København, Danmark
    AmagerbroSpejderne er en nyopstartet spejderkreds som er en del af Købnerkirken. Spejderkredsen mødes fast på Skotlands Plads hver torsdag kl. 17.00-18.30. Alle er velkomne til at være med, men aktiviteterne er målrettet børn i alderen ca. 7-10 år. Vi glæder os til at se dig :)
    Øllauget brygger stout
    30. jan. 08.00 – 14.30
    Købnerkirkens bagkøkken (bag cafeén) , Shetlandsgade 6, 2300 København, Danmark
    It´s all about the stout - denne gang :) Vi starter vores øleventyr op kl. 08:00, og det kunne da være hyggeligt hvis du har lyst til at kigge forbi for at se hvad vi laver, drikke en kop kaffe og få en god snak. Vi glæder os til at se dig :) (Læs mere om øllauget under fanen fællesskaber.)
    30. jan. 11.00 – 12.00
    Købnerkirken, Shetlandsgade 6, 2300 København, Danmark
    HVAD SKAL VI MED KIRKEN?? Dette er et tema som vi i fællesskab skal udforske over de næste kommende søndage. Det skal du da ikke gå glip af, så kom frisk forbi til gudstjeneste i morgen fra kl. 11:00-12:00, hvor Kristian Bonde-Nielsen taler og står for lovsang og tilbedelse. Vi ses:)
    J-JAM (kirke for børn)