Det sker

Uanset om det gælder Gudstjenester, Gospel eller andre arrangementer, er det fællesskabet med hinanden og Gud, der er i fokus.

Herunder kan du se hvornår og hvor vores arrangementer finder sted.

Vi glæder os til at se dig, og der er altid plads til flere i vores fælleskab.

• Natkirke
    ons. 27. okt.
    Natkirke
    Der vil til gudstjenesten kl. 20:00 være levende lys, et musisk indslag, en andagt og tid til refleksion. Det er åbent for alle og helt gratis Efterfølgende er der åben cafe, hvor der er mulighed for at hænge ud, lære nye mennesker at kende og spille et godt brætspil. Vi glæder os til at se dig!
  • Amagerbrospejderne
    tor. 28. okt.
    Skotlands Plads
    Amagerbrospejderne
    AmagerbroSpejderne er en nyopstartet spejderkreds som er en del af Købnerkirken. Spejderkredsen mødes fast på Skotlands Plads hver torsdag kl. 17.00-18.30. Alle er velkomne til at være med, men aktiviteterne er målrettet børn i alderen ca. 7-10 år. Vi glæder os til at se dig :)
  • Gudstjeneste
    søn. 31. okt.
    Gudstjeneste
    Hver søndag kl. 11:00-12:00 er der gudstjeneste i Købnerkirken. Søndagen kan da kun blive god hvis du svinger forbi til et hyggeligt fællesskab med en god kop kaffe i Guds nærvær. Vi glæder os til at se dig! 🙂
  • Amager Gospelkor
    tir. 02. nov.
    Amager Gospelkor
    SKAL VI SYNGE SAMMEN HVER TIRSDAG? Kom og oplev hvad gospel kan når stemmer og mennesker mødes i hjertevarm harmoni i et rummeligt og musikalsk fællesskab. Korets formål er gennem Gospel-musik og det kristne budskab i sangene at formidle livsglæde. Alle kan være med og vi glæder os til at se dig!
  • J-JAM (kirke for børn)
    søn. 14. nov.
    Købnerkirkens Cafe
    J-JAM (kirke for børn)