Købnerhus

Menighedens Ressource

Ledige lejligheder

Her kan du læse om Købnerhus, vores vision med bygningen og se, når der bliver en lejlighed ledig

Udover kirkebygningen ejer menigheden Købnerhus. Købnerhus består af to opgange med lejligheder, kontorlokaler og fællesskabslokaler til benyttelse af kirken.

I Købnerkirken har vi en vision om at anvende Købnerhus som en ressource for menigheden ved, at beboerne bidrager aktivt til kirkens arbejde. Der vil derfor til boligerne være knyttet en eller flere frivillige opgaver, som tager udgangspunkt i den frivilliges passion og matcher menighedens behov samt ønsker. Dette vil komme til udtryk i en ansættelsesaftale som frivillig medarbejder i Købnerkirken på ca. 4 timer om ugen.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os.

Er du interesseret i at være en del af fællesskabet og leder efter en bolig?

Lejlighederne i Købnerhus bliver ledige, når nuværende beboere flytter ud. Ønsker du at blive informeret næste gang, der er en ledig lejlighed og mulighed for at sende en ansøgning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet eller følg med løbende under "Købnerhus" på hjemmesiden.

Som beboer i Købnerhus er det ikke et krav, at du er medlem eller en aktiv del af menigheden.

(Men det ville da være hyggeligt, hvis du havde lyst)

200424_nytfoto-scaled.jpg

Ledig lejlighed i Købnerhus

Om frivilligopgaverne

Købnerkirkens menighed søger en eller flere frivillige til at afholde en aktivitet for menigheden og lokalområdet 2 gange om måneden. Hvilken aktivitet er det, spørger du måske? Det skal du/I være med til at bestemme! Derfor vil vi gerne, at du i din ansøgning inkluderer én, maks. to idéer (ca. 1 side) til en aktivitet. Vi ønsker, at denne aktivitet er noget, som menighedens medlemmer kan tage aktiv del i og lokalområdet omkring kirken kan inviteres til. Aktiviteten kan foregå i kirkens lokaler eller uden for kirken – det er op til dig! Med Skotlands Plads lige ved kirken, Amager Fælled og Amager Strandpark ikke langt herfra er der rig mulighed for at udnytte lokalområdet.

Om lejligheden

Den ledige lejlighed, som er knyttet op på ansættelsesaftalen er beliggende på Lærdalsgade 7, 2.th og består af et badeværelse, et nyt køkken, 3 værelser, arrangeret som en stue, et større og et mindre soveværelse. Det samlede areal udgør 72m2 og huslejen udgør 4.835 + 500 kr. i aconto varme pr. måned (Vand og brug af vaskemaskiner + tørretumblere er inkluderet i huslejen, dog er el og gas er ikke medregnet og betales udover huslejen). Ved indflytning indbetales der et depositum på 14.505 kr. svarende til 3 måneders husleje. Der følger et loftsrum med til lejemålet og der er følgende fælles lokaliteter: fællesvaskeri, cykelkælder og aflukket gårdhave.

Praktisk og kontaktinformationer

Hvis du er interesseret i at høre mere om lejligheden og Købnerkirkens arbejde, så skriv en mail med dine spørgsmål og kontaktoplysninger og så vender vi tilbage pr. mail eller telefon.
Ansøgninger og spørgsmål sendes til: info@koebnerkirken.dk

Ansøgningsfrist: 14 juni 2021

Samtaler afholdes: 21 juni 2021

Lejligheden er klar til overtagelse: 15 juli 2021

Udvalgte ansøgere vil få fremvist lejligheden forud for samtalen.